Обери свій улюблений смак
Яку м'ясну сировину використовує ''Klimovich'' для виробництва?
Для виготовлення ковбасних виробів, м’ясних делікатесів і напівфабрикатів використовується охолоджена свинина та яловичина, яка зберігає в собі всі корисні властивості, багата білком, залізом, калієм, фосфором і вітаміном В12.
Какой процент мяса в колбасных изделиях?
Сирокопчені ковбаси «Klimovich» містять 100% м’ясну сировину, використовуються тільки вищі сорти свинини і яловичини. Варені, напівкопчені і варено-копчені ковбаси складаються 100% з м’ясної сировини, але різної сортності. Варені ковбаси, сосиски, напівкопчені та варено-копчені ковбаси по ТУ, допускається заміна м’ясної сировини до 20-25% – це тваринний і рослинний білок, шпик, але ці ковбаси помітно відрізняються невисокою ціною за кілограм.
Як «Klimovich» коптить свою продукцію? Чи використовує «Рідкий дим»?
Вся продукція в «Klimovich» коптиться за допомогою тріски, яка забезпечує найбільш натуральний смак і аромат копчення. Західна Україна – батьківщина цих дерев, тому саме там «Klimovich» закуповує там тріски. Сформовані міцні відносини з партнерами не дозволяють засумніватися в якості сировини.